ZARÁNDOKLAT – Novemberi Fénypiramisok beavatásai

Események betöltése

ZARÁNDOKLAT – Novemberi Fénypiramisok beavatásai

Kedves Olvasónk!

Mivel már több, mint kétszázan megrendelték az előrendelés során az új, kétrészes regényünket, úgy döntöttünk, hogy a november 19-re tervezett könyvbemutató előadás helyett egy nagy, nyílt zarándoklatot szervezünk.
A zarándoklat címe: 
Novemberi Fénypiramisok Beavató Kódjai
A zarándoklat során egy igazi fénypiramis energiáját fogjuk magunkba fogadni, melynek négy sarokpontja van, és a Pilis egyik központi fénytranszformációs helyén terül el.
Ez a négy sarokpont egyrészt az utunk négy megállója lesz, másrészt a novemberi négyes szentek ünnepeinek üzenetét tolmácsoljuk az előadások során.
Maga a zarándoklat napja éppen Szent Erzsébet rózsaszerelem ünnepére esik, így különösen erősek lesznek a szerelem-tudatosság energiái a helyszínen.
Az állomások a következőképp alakulnak az asztrális piramis belsejében járva:
?Fehér Szikla – Templomos erőd – Szent Márton üzenetei
?Szentléleki tó – A fehérboszorkányok szentélye – Szent Erzsébet üzenetei
?Szentlélek-tető – Mágusok hegye – Szent Katalin üzenetei
?Szentlélelki kolostorrom – Pálosok temploma – Szent András üzenetei
Időpont: 
2022. november 19. szombat 9:00-16:30
Helyszín:
Pilisszentlélek
Találkozó: 
Pilisszentlélek – Pálos kolostorromnál, 8:30-kor!
Túratáv:
10 km – közepesen nehéz útvonalon (kisgyermekek, idős vagy betegségekkel küzdő felnőttek számára nem ajánlott, a zarándoklat egy nagy beavató úton megy végig, ami a novemberi időjárásban a több emelkedő miatt csak az arra felkészültek számára javasolt).
A részvétel díja: 3000 Ft/fő
Pároknak: 5000 Ft/pár (a pár férfi-nő szerelmespár, vagy házaspár, tehát baráti csoportok nem minősülnek párkapcsolatnak – ez a múlt alkalommal kérdésként felmerült ? )
Gyermekeknek 18 éves korig: ingyenes
A részvételi szándékod a részvételi díj átutalásával válik véglegessé, amit az info@elkepzelteletek.hu email címre írt leveleddel erősíthetsz meg.
Utalási információk:
Név: WHITEMANTLE KFT.
Bank: OTP Nyrt. Számlaszám: 11742568-21445138
❗FONTOS
Ezen a zarándoklaton nagyon erős energetikai munkát fogunk, egy már általunk éppen a tegnapi napon behangolt helyen végezni, és a program erőssége, valamint az állomások szűkebb terű mivolta miatt csak 40 főt tudunk fogadni. Ezért, amennyiben szeretnél részt venni, helyedet mielőbb foglald le, mert csak 40 főt áll módunkban vinni, amelyből 15 hely már a közvetlen Lélekfürjünkből betelt. 
❗A helyszínen a parkolóban lehetőség lesz új, kétrészes regényünket, a Rózsa és Tövis I-II. köteteket megvásárolni, amennyiben ez szándékodban áll, kérjük, hogy a részvételi email-ben jelezd, azt is, hogy hány példányt szeretnél, illetve dedikálási igényedet is, mert a számlát az ottani térerő problémák miatt előre ki kell nyomtatnunk, a dedikálást is előre megcsináljuk.
NE FELEDD! Ebből könyvből csak fele példányszámot nyomtattunk az eddiekhez képest, amelyből az előrendelések során rengeteg elkelt.
A fő rendelési link jövő hétfőn, november 7-én nyílik, erről külön hírlevelet írunk majd.
Addig is, ha előbb a kezedben szeretnéd tartani, itt rendelheted meg:
A Novemberi Fénypiramisok Beavató Kódjai zarándoklatra pedig jelentkezz mielőbb, mert a 40 hely valószínűleg már hétvégre be fog telni!
Várunk szeretettel,
Áldás VAN az Úton, és szerelem rezegjen mindenben! 
Rita és Tamás
info@elkepzelteletek.hu

19 november
szombat @ 09:00 - 16:00

Details

Organizer

Rita és Tamás

Venue

Pálos kolostor romjai

Esztergom, Pálos Kolostor, 2500
Pilisszentlélek, 2500 Magyarország

+ Google Térkép