Rólunk

Rólunk

“Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk. Nincs más csak az áramlás.” – mondtuk rengetegszer az utóbbi tíz évben, mióta párok százainak és egyedülálló emberek ezreinek tanítottunk a szakrális szerelem valódi megélésének lehetőségéről, és az elsőre misztikusnak tűnő ikerláng és lélekpár szavakról.

Bár már gyermekkorunk óta mindketten érzékeljük, látjuk az energiákat, és kora kamasz korunk óta tudatosan, töretlenül járjuk spirituális utunkat, mégis találkozásunk első évétől kezdve rajzolódott ki előttünk, hogy közös missziónk a szerelem-tudatosságnak, mint a mindenkire ható kvantum korrelációnak a lefűzése. Tanulmányozva a nagy vallások rendszerét, rájöttünk, hogy egy közös
pontban valamennyi vallásfilozófia összeér, ez a közös pont pedig
nem más, mint a szerelem.

Ezen tudást kutatva az ország több pontján tartottunk előadásokat, majd 2021-ben, egy éven keresztül forgattuk a Lélekpár-Kódexek 70 órás ingyenes videóelőadás-sorozatunkat, melyben elméleti és gyakorlati tanításokat adtunk át a szakrális nő, a tudatos férfi, az egyén és a párkapcsolat kiteljesedésének útjáról, az érzelmi és mentális blokkok feloldásáról, valamint az ikerláng szerelem mindenki által megtapasztalható és bárkivel megélhető valós minőségéről.
Évek óta szervezünk zarándoklatokat és helyszíni előadásokat, szereket az ország különböző területeire, felkeresve a szerelem-tudatosság titkait Őrző Rendek – pálosok, ciszterciek, bencések, templomosok – által hátrahagyott kolostorok, barlangok elfeledettépületeit, barlangjáratait.

Szent Helyeink látogatása, energetikai aktiválása a mai napig is missziónk egyik legfontosabb feladata, és az marad a jövőben is, hogy azokhoz a kettőnk kapcsolódásának energetikájával átitatott köveket, szimbólumokat, szalagokat helyezzünk el, feltöltve a Helyszellemeket, hogy az arra járók szabadon tudjanak töltekezni a Szerelem- Hologramok erejéből.

Oltárt építettünk, és rendszeresen karban tartottuk, gondoztuk, s gondozzuk folyamatosan a Pálos Rend régi templomait, miközben szüntelenül adtuk át a velünk tartóknak szakrális szereinken a kulcsokat ahhoz, hogy a szerelmetesség állapotából szemléljék a világot.

Az Elképzelt Életek Kiadónk által megjelentetett írásokon, könyveken, reinkarnációs regényeken keresztül mindig az volt a célunk, hogy mindenki számára érthető, a belőlük megszerzett gyakorlati tudás kortól és nemtől függetlenül bárki számára átültethető legyen a mindennapokba, és a szerelemmel kapcsolatos léleksebek a korokon és életeken átívelő történetek által az Olvasókban feloldódjanak, gyógyuljanak.
Három gyermekünkön, családunkon, és a mindig tűzben lobogó kapcsolatunkon kívül a TAO volt az a biztos pont életünkben, amelyből mi magunk is folyamatosan gyógyulni, töltekezni tudtunk, akár fizikális, akár érzelmi sérüléseket szereztünk.

A TAO Csikung, valamint a TAO Gyógyító Szerelem gyakorlataival gyógyítottuk meg Tamás gerincsérveit, Ritának a gyermekeink születése után kialakult endometriózis csomókat, valamint, vele született gerinc elváltozásait.
Az utóbbi időben egyre többen keresnek meg bennünket az életeken átívelő lélekszövetségek, szakrális mennyegzők rendezésével, mely kéréseknek hálás szívvel, örömmel teszünk eleget.
Gyermekáldás-programunk azért indult útjára, mert sok pár régen várt foganását támogattuk Lélekpár-Kódexeink gyakorlatainkkal, valamint a TAO Gyógyító Szerelem energetikai eszközeivel. Így ennek a rendszernek formát adva szeretnénk minél több leszületni vágyó lélek és gyermekre váró szülő életre szóló találkozását segíteni.

A TAO Gyógyító Szerelem oldal mindennek a tíz éves munkának az eredménye, és úgy fonódik össze benne az általunk képviselt szerelem-tudatosság összes tudásanyaga, mint ahogy a kínai YIN-YANG alapú narancssárga-kék sárkányok kialakultak a hun Nap-Holdszerelemvallásból.

A TAO Gyógyító Szerelem rendszere akár egyénileg, akár párban egy teljesen új Utat, sőt életmódváltást is jelenthet számodra, hisz egy valódi, kézzelfogható, több ezer éve létező és működő energiát, energetikai rendszert tapasztalhatsz meg rajta keresztül, melynek segítségével valódi változásokat indíthatsz el életedben.
Érezz, lélegezz, nyisd ki szemeidet a Végtelenre, és engedd, hogy tested szabadon mozogjon gondolataid, érzelmeid egységével, hisz továbbra is ezt tanítjuk: nincs más csak az áramlás… vagy ahogyan Ikerlángok című regényünkben írtuk: “A szerelmünkön keresztül mindannyian halhatatlanok vagyunk.”

Rita és Tamás